Awakening the Womb - Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης για Γυναίκες

 

 

 

Αυτός ο κύκλος είναι το κάλεσμα της μήτρας σου για να επιστρέψει σε εσένα όλη η δύναμη που σου ανήκει!

Μια δύναμη αγάπης που θρέφει κάθε ανθρώπινο ον και μεταλαμπαδεύεται από τις μήτρες μας στα παιδιά που φέρνουμε στη ζωή, και από εκεί σε ολόκληρη την ανθρωπότητα! Η δύναμη της θηλυκής ενέργειας έχει τις ποιότητες της φροντίδας, της θρέψης και της ανύψωσης.

Ήρθε η στιγμή εμείς οι γυναίκες να ξαναθυμηθούμε αυτή τη μοναδική δύναμη που πηγάζει από τις μήτρες μας και που επί χιλιετίες έχει καταδιωχθεί  από τις πολεμοχαρείς κοινωνίες, τα δόγματα και τις θρησκείες. Από αυτό που συνοπτικά αποκαλούμε Πατριαρχία.

Τώρα είναι η στιγμή της αφύπνισης της μήτρας μας! Της βαθιάς θεραπείας μας. Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσουμε η κάθε μια την ανάγκη της να θεραπευτεί από όλα τα συναισθήματα θυμού, καταπίεσης, ντροπής και ταπείνωσης που έχουν συσσωρευτεί στις μήτρες μας. Ήρθε η στιγμή για καθε μια από εμάς να καθαρίσει μαζί με τη δική της μήτρα και τις μήτρες της προγονικής της γραμμής, να απελευθερώσει και να συγχωρέσει όλες τις γυναίκες που ήρθαν πριν από εκείνη, για να δώσει ζωή σε γυναίκες και άνδρες, σε ιδέες και δημιουργίες που διέπονται από την καθάρια, οικουμενική ενέργεια της Αγάπης!

Αυτό το εργαστήριο είναι για κάθε γυναίκα που έχει βιώσει στη ζωή της πόνο, θλίψη, ματαίωση, απόρριψη. Και κάθε μια από εσάς θα είναι εκεί για να θεραπεύσει και να ανυψώσει την ίδια όσο και τις υπόλοιπες. Γιατί η Αγάπη, η ειρήνη και η αλληλεγγύη πάντα αναζωπυρώνονταν μέσα στους κύκλους. Εκεί που η μια γυναίκα κρατούσε την άλλη, και κάθε μια ήταν παρούσα καθώς οι αδερφές, οι μητέρες, οι κόρες συνδέονταν μήτρα με μήτρα, μοιραζόντας τις ιερές τους ιστορίες, θρηνούσαν τον πόνο και την απώλεια, και απελευθέρωναν ένα προς ένα τα τραύματα τους μέσα από τις ίδιες τις μήτρες τους.

Ήρθε η στιγμή η μήτρα μας να αναπτύξει και πάλι της αισθαντική της μνήμη, την αλάθαστη διαίσθηση της, που οδηγούσε πάντα τις γυναίκες στις αποφάσεις που υποστήριζαν εκείνες και τις οικογένειες που φρόντιζαν. Ήρθε η στιγμή να επανακτήσει τον δεσμό της με τη Μητέρα Γη, τη μητέρα όλων μας και να ξαναθυμηθεί όλα αυτά που την ενώνουν με όλες τις μήτρες της Γης. Ήρθε η στιγμή να ανάψει και πάλι αυτή η φλόγα στη μήτρα σου, να δυναμώσει και να γίνει φωτιά που καίει, και φέρνει έμπνευση, έρωτα, χαρα..Ζωή!

Ήρθε η στιγμή να θυμηθείς πως να αγαπάς και πως να αγαπιέσαι βαθιά και με πάθος. Ξεκινώντας από τον ίδιο σου τον εαυτό, από την αγάπη προς και από τη Μήτρα σου!

Σε περιμένω να ενωθούμε και να ανυψωθούμε μαζί!

Αυτή είναι η στιγμή, τώρα είναι η ώρα, η μαγεία είναι δική μας, η δύναμη είναι δική μας.

(This is the time, now is the hour, ours is the magic, ours is the power)

Πληροφορίες για το εργαστήριο

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί σε 6 τρίωρους κύκλους συναντήσεων.

O αριθμός συμμετοχών 6-8.

Θεματικές του κάθε κύκλου

1η Συνάντηση : Άνοιγμα του κύκλου | Γνωριμία με τη μήτρα μας και σύνδεση με τις μήτρες του κύκλου

2η Συνάντηση : Δημιουργώ το δικό μου φυλαχτό | Uterus Mundi

3η Συνάντηση: Οι κύκλοι στη ζωή των γυναικών

4η Συνάντηση: Ο κύκλος της έμμηνου ρύσης

5η Συνάντηση: Πρακτικές για τη σωματική και ενεργειακή υγεία της Μήτρας

6η Συνάντηση: Η13η μύηση του Munai-Ki: H μύηση της Μήτρας | Κλείσιμο του κύκλου

Το εργαστήρι δεν απευθύνεται σε εγκύους και λεχώνες.

Συντονίστρια: Ελίνα Ζαμπούνη, βοηθός μητρότητας (doula), σύμβουλος ψυχικής υγείας και δασκάλα περιγεννητικής γιόγκα.

To επόμενο εργαστήρι ξεκινά σύντομα στη Γλυφάδα, στον όμορφο χώρο του Holistic Health

Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις σε αυτό μπορείς πάρεις όλες τις πληροφορίες εδώ

Συναντώ την Ελίνα εδώ και αρκετό καιρό σε ατομικές συνεδρίες.  Οι αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή μου είναι πολύ μεγάλες και είμαι ευγνώμων για αυτό. Από τη στιγμή που μπόρεσα με τη καθοδήγηση της Ελίνας να υποστηρίζω τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου και να διεκδικώ το δικαίωμα μου στη χαρά, η ζωή μου έχει αλλάξει χωρίς επιστροφή! Η Ελίνα μου μιλάει μήνες για το εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης που ετοιμάζει σχετικά με τη μήτρα μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει για να είμαι μέρος του!

Σε ευχαριστώ Ελίνα!

 

 

Xριστίνα Κ.